Известие

Collapse
No announcement yet.

не свети дюза на таблото и не вкл. бенз. помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не свети дюза на таблото и не вкл. бенз. помпа

Здравейте колеги, порових се но не намерих същият проблем за това го споделям.
    Както работеше угасна Алфата след което не пали, не свети дюзата на таблото и помпата не включва, релета бушон здрави, замерих захранването до помпата има-да разбирам ли че помпата е загинала.
    Благодаря Ви предварително.

Алфа 146 боксер 1351 / 90 коня
    Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
    Andrey Georgiev

Първоначално публикувано от abgeorgiev Покажи съобщение
    Както работеше угасна Алфата след което не пали, не свети дюзата на таблото и помпата не включва, релета бушон здрави,
    По същия начин ми загасна провери кабелите към клемите на акумолатора дали някой не се е измъкнал, колкото и невероятно да звучи на мен ми се случи след влизане в много сериозна дупка, точно със същите симптоми бях на +-са бяха излязли кабелите за ЕКУ-то
    145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

на клемата на акумолатора има един червен кабел размърдай го да несе е окислил

Comment

щом имаш Захранване до помпата ,Значи самата тя е Здала багажа.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

най добре с един акумолатор пробваи помрата да си сигурен че е от нея тя лесно се сваля ако нямаш бутилка

Comment

днеска ще свалям помпата да я видя и ако е тя ще се сменя когато имам окончателен отговор на проблема ще споделя резултата, иначе клемите са ок, акумулатора го свалях така 4е съм почистил клемите, кабелите са добре просто не се включва, но знам че трябва да започне да бучи странно като е на умиране помпата, моята просто изгасна.
            Благодаря на всички за съветите, то тази верига не е сложна това ме озадачи че неще... надявам се днеска да имам локализация на проблема
            Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
            Andrey Georgiev

Comment

проблемът е решен ( надявам се ) , оказаха се прекалено много окислени крачетата на релетата с прилична игра да свалям всичките и почистване се оправи, доста на неудобно място са и идват къси ( смених 2 обувки ) имаше и разхлабена плюсова връзка на червеният кабел на акумулатора.
              Благодаря на всички и дано и аз съм помогнал с резултата
              Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
              Andrey Georgiev

Comment

Working...
              X